Передвоборчих фотожаб пост

Зараз, перед виборами в Інтернеті з'являється багато усіляких коллажів, шаржів і карикатур на відомих політиків. Але досить цікавою є тема «фотожаб» на місцевих кандидатів. Пропоную тут (в коментарях) викладати все, хто що знайшов/зробив з маловідомого, але цікавого.

Викладаю для затравки.

9 коментарів

Роман Стадник
баян правда, але все ж таки
https://www.dropbox.com/s/64er08p9hozju7i/%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D1%96%D1%88%D0%B8%D0%BD-%D0%97%D0%B0...-e1349683568826.jpg
Максим Татарченко
Скоріше відомий у вузьких кругах
Роман Стадник
можливо, просто не думав, що відношусь до вузьких кіл :) на фб перепостів було достатньо
Святослав Вишинський
Політичний гумор зі сторінки відомого персонажа "Івана Трача":



















Максим Татарченко
Якось все якось однобоко.З чого б це. Дивно.
Святослав Вишинський
«Креативний клас», як видно, байдужий до Миколи Федорука або нейтрально до нього налаштований. Тоді як Віталій Михайлішин, Михайло Папієв і Віталій Ткачук одразу потрапили у фокус мережевого «стьобу». Хоча в широкому сенсі це не є репрезентативно, так як аудиторія блогів і соціальних мереж зазвичай суттєво різниться від активних виборців, якими в переважній більшості є люди похилого віку, котрі, на жаль, недостатньо інформовані в політиці або продають свої голоси за мізерні подачки.
Святослав Вишинський
«Щойно дізнався*, що в «славнозвісній» телепрограмі «Акцент» про Миколу Федорука використали моє фото**. Без моєї згоди. Пікантності ситуації додає той факт, що наприкінці серпня до мене зверталися представники штабу В.Михайлішина з пропозицією викупити УСІ права на це фото. Після декотрих роздумів я погодився, ПРОТЕ за умови залишити за Миколою Трохимовичем право самому викупити це фото за ту суму, яку б запропонував штаб його політичного суперника. Принаймні, мені здалося це справедливим. На цьому перемови, власне, і завершились.… Прес-конференцій з цього приводу я, звісно ж, влаштовувати не буду, проте зауважу, що такі «співпадіння» мені видаються як мінімум… НЕПОРЯДНИМИ.

*Щойно, бо в понеділок не зміг додивитися телепередачу… Надто вже брудно.

**Хто не знає, це фото із зображенням екс-мера Чернівців Миколи Федорука стало переможцем у міжнародному фотоконкурсі в номінації «Політика і демократія». Звісно, кожен у ньому бачить своє, проте для мене – це насамперед розпач місцевого самоврядування, яким би воно не було...»

(Ігор Константинюк, «Facebook», 24.10.2012)

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте